Подлучени пържоли

Марина НордМарина Норд
Новак
1k44027604
Подлучени пържоли1 / 2
24/03/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6

Необходими Продукти

  • пържоли - 6 бр. от свински бут
  • лук - 3 - 4 глави
  • домати - 1/2 буркан (стерилизирани)
  • чесън - 10 - 12 скилидки
  • магданоз - 1 връзка
  • сухи люти чушлета - 2 бр.
  • олио - 1 ч.ч.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пържолите от свински бут се начукват и се изпичат на скара. Чесънът се счуква, лукът се нарязва, а доматите се пасират.

Всичко се задушава в мазнината. Добавят се чушките, накълцаният магданоз, солта и черният пипер. Когато се сгъсти сосът за пържоли, с него се заливат свинските пържоли на скара и се сервират.

Вкусни подлучени пържоли!

Рейтинг

4.5
53
40
31
20
10
Дай твоята оценка: