Свинско с кисели краставички

IlariaIlaria
Новак
582
325
33
797
24/03/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 633
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете морковите на ивици, а целината на кубчета. Месото се нарязва на средно големи кубчета и се запържва до зачервяване в силно сгорещено олио.

Запърженото месо се изважда, а в мазнината от пърженето се сипват целината и морковите. Зеленчуците се пържат около 2-3 минути, след което се добавя доматеното пюре, малко червен пипер и се поръсва с брашното.

Продуктите се заливат с 2 - 2 1/2 ч.ч. гореща вода и се разбърква енергично. Когато зеленчуците омекнат, връщаме месото, добавяме бульона и варим на тих огън под похлупак за 25-30 минути кавърмата от свинско.

Добавяме нарязаните на колелца кисели краставички и варим още 10 минути. Готовото ястие със свинско се сваля от котлона, поръсва се със ситно нарязани магданоз и целина и се поднася с гарнитура от сварен ориз или картофено пюре с масло.

Рейтинг

5 1
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар