Агнешки шишчета

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
15/10/2011
"Агнешките шишчета се пекат на скарата, а ние вече нямаме търпение да станат готови, толкова апетитно миришат "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо5 007
  • Преглеждания за месеца29
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе гъст сос, като пасирате леко чесъна и добавете постепенно джоджена, ригана, сока от лимони, зехтина, малко черен пипер и сол.

Сложете предварително нарязаното на малки парчета месо в този сос, похлупете и оставете една нощ в хладилник.

Изчистете зеленчуците. Нарежете зелените чушки на парчета, а тиквичките - на дебели колелца. Нанизвайте ги на шишчетата, като редувате с месото лука и дафиновите листа.

Печете на скара, като от време на време поливате с останалия сос.

Комплект за барбекю от 3 части в калъф
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Комплект за барбекю от 3 части в калъф
18.99 лв.
Виж ››

Вземете този уникален комплект за барберкю за подарък или за себе си, или просто го подарете на себе си. Всичко, което ви трябва, за да се превърнете в царя на грила, е този комплект за барбекю от 3 части.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар