Пилешки гърди с гъби

Силвана БотеваСилвана БотеваНовак
01/11/2013
"Пиле с гъбки се събраха, за да покажат колко са вкусни заедно "
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо20 451
  • Преглеждания за месеца194
  • Преглеждания за седмицата62
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разделете пилешките гърди, поръсете ги с подправки и леко ги начукайте.

Задушете ги в маслото. Извадете месото и задушете вътре нарязаните гъби. Щом омекнат, ги поръсете с брашното, сол и черен пипер.

Долейте малко вода или бульон. Върнете месото в съда и задушете на тих котлона. Поднесете ястието с гарнитура от картофи или ориз.

Рейтинг

5 4
4 2
3 3
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар