Пържоли с глазура от горчица

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
22/01/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене90 мин.
Общо105 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 113
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3.8 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Начукайте леко пържолите и ги поръсете със сол и черен пипер.

Разбийте заедно виното, горчицата с подправките и намажете обилно месото отвсякъде, като го подреждате направо в йенска тава.

Покрийте с капака и го оставете да престои в хладилник за 1 час. След това поръсете с малко галета и пъхнете йенското стъкло да се пече за около 90 минути на 160 градуса.

Поднесете пържолите с малко скълцан магданоз.

Практична перфорирана дъска за рязане 27 см-15%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична перфорирана дъска за рязане 27 см
6.49 лв.
5.49 лв.
Виж ››

Едно от най-необходимите кухненски пособия е дъската за рязане. Изберете нашата, за да получите удобство, качество и комфорт. Дъската за рязане е перфорирана за по-лесно отстраняване на излишните течности при обработването на продуктите.

Рейтинг

5 1
4 4
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар