Начин на приготвяне
Сложете в купа фреша, олиото, захарта, кората от портокал и солта. Разбъркайте, докато се смесят всички продукти. Добавете брашното с бакпулвера и замесете тесто.
Готовото тесто разточете на кръгъл лист. Изрежете кръгчета с помощта на форма за бисквити. Подредете в тавичка за печене на разстояние.
Печете в предварително загрята фурна на 180 градуса до готовност. Извадете и охладете.
В касерола сложете прясното мляко и шоколада. Разтопете на ниска степен до получаване на еднородна смес. Махнете и леко охладете.
Потопете всяка бисквитка в шоколада и само от едната страна. Подредете в подходяща чиния и сервирайте.
Пълнозърнестите бисквити с глазура от шоколад са готови.