Панирани свински карета

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
68
46
19/10/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо12 142
  • Преглеждания за месеца264
  • Преглеждания за седмицата38
  • Рейтинг3.7 от 5

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1 кг контрафиле
  • брашно - 30 г
  • яйца - 5 бр.
  • олио - 200 мл
  • лимони - 1 бр.
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете филето от жилките и го нарежете на парчета с дебелина около 0.5 сантиметра. Начукайте каретата с дървено чукче и ги поръсете със сол и черен пипер.

Оваляйте каретата последователно в брашно, после в разбитите яйца и изпържете в загрятото олио и от двете страни. Поднесете панираните карета с гарнитура по желани и свежи лимонови резени.

Грил тиган с керамично покритие 26см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Грил тиган с керамично покритие 26см
30.00 лв.
23.00 лв.
Виж ››

Красив, удобен за работен и насърчаващ здравословното хранен грил тиган. Керамичното му покритие ще ви помогне да приготвите най-вкусните месни и постни ястия.

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар