Леко яйчено руло

НикиНики
Новак
2187373k191
Леко яйчено руло
Снимка: Ники
2 / 3
15/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
30 мин.
Порции
3
"Гостите винаги ще се зарадват на едно пухкаво солено руло за предястие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Тиквичката настъргваме и оставяме да се оцеди.

В купа си разбиваме яйцата, добавяме отцедената тиквичка, солта, черния пипер, настъргания кашкавал, нарязаните на ситно магданоз и зелен лук и брашното, омесваме добре.

В тавичка си слагаме хартия за печене, намазняваме я и сипваме сместа за пухкавото яйчено руло.

Печем соленото руло в предварително загрята фурна до готовност.

Изваждаме от фурната, оставяме да се и охлади и завиваме на руло.

Това леко яйчено руло е подходящо за бърз обяд или вечеря.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: