Домашен тостерен хляб

20/01/2021
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви40 мин.
Общо70 мин.
Порции10

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изсипете брашното и направете кладенче. Сложете вътре останалите съставки и замесете гладко лепнещо тесто за хляб.

Прехвърлете го в намазнен съд и завийте с фолио. Оставете да втаса и да увеличи обема си.

Премесете готовото тесто веднъж върху набрашнена повърхност. Сложете тестото в тава с хартия за печене. Поръсете с малко брашно и оставете отново да втаса.

Предварително включете фурната на 180 градуса. Печете вкусния домашен хляб до златисто.

Щом е готов, извадете и завийте в кърпа да си обере топлото. Разрежете домашния тостерен хляб след като изстине.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: