Пилешки бутчета, задушени във фолио

БилянаБилянаНовак
04/05/2009
"Ето, че открихме начин пилешките бутчета да станат още по-крехки и по-вкусни. Вижте как!"
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо41 421
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата25
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг3.8 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

  • пилешко месо - бутчета 4 бр.
  • бекон - 80 гр.
  • масло - 60 гр.
  • универсална подправка - подправка за пиле
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се нацепват на няколко места и в цепнатините се слага бекон, омазват се с масло и подправка за пиле или каквито предпочитате.

Увиват се всяко плътно в алуминиево фолио, да стане като запечатано пликче и се пекат на скара - половин час от едната страна и още половин от другата. Приятен апетит.

Рейтинг

5 6
4 1
3 2
2 3
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Dimitar
Dimitar
15.06.2013 15:14
Какво трябва да е маслото ? Краве масло или Маргарин ?
3
2