Задушен кебап от заешко

05/10/2013
Димо Ставрев
отДимо СтавревНовак
  • Приготвяне30 мин.
  • Готвене30 мин.
  • Общо60 мин.
  • Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 945
  • Преглеждания за месеца24
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото на парчета, залейте го с вода и оцета и го оставете да престои. Отцедете и овкусете със сол и черен пипер.

Набодете го на шишчета и го печете, като мажете с масло регулярно.

Вече изпеченото месо залейте със смес от скълцан ситно чесън, 3 с.л. масло, оцет на вкус, скълцан магданоз и малко вода, която се вари, докато се сгъсти. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар