Задушен кебап от заешко

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
68
46
24/12/2019
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо3 235
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Кебап

Начин на приготвяне

Нарежете заешкото месо на парчета, залейте го с вода и оцета и го оставете да престои. Отцедете и овкусете със сол и черен пипер.

Набодете го на шишчета и го печете, като мажете с масло регулярно.

Вече изпеченото месо за кебап залейте със смес от скълцан ситно чесън, 3 с.л. масло, оцет на вкус, скълцан магданоз и малко вода, която се вари, докато се сгъсти.

Гарнирайте Задушен кебап от заешко с ориз.

Чук за месо с брадвичка-46%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
7.00 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар