Консервирани цели домати

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
62
14
04/10/2013
"Всяка домакиня си има любима рецепта да консервиране на домати, като тази е нашата - изпитана и много сполучлива "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо11 697
  • Преглеждания за месеца33
  • Преглеждания за седмицата135
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

  • домати - количество по желание
  • сол
* мерки и количества
Буркани

Начин на приготвяне

Измийте зрели, но твърди домати, набодете ги с игла на няколко места и ги напълнете в бурканите.

Набождането се прави, за да не се спукат по време на варенето.

Залейте доматите със студена солена вода. Запечатайте с капачки и стерилизирайте за 15 минути.

Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
За вашата зимнина препоръчваме:
Цветни капачки за стандартни буркани - ф53
3.25 лв.
Виж ››

Каквото и да ви говорят - най-вкусната зимнина се затваря с помощта на тези качествени цветни капачки.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар