Задушени яребици

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921358
Задушени яребици1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
75 мин.

Необходими продукти

  • яребици
  • масло
  • лук
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист - 1 бр.
  • бахар - 2 зърна
  • домати
  • вино
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете да се пържат в масло изчистените и измити яребици. Щом се зачервят, добавете 3-4 глави нарязан на филии лук, дафинов лист, черен пипер и бахар.

След малко добавете нарязаните домати и малко по-късно - виното. задушете, докато всичко омекне. В соса добавете 1-2 с.л. масло. Може да поднесете задушените яребици с картофено пюре и салата.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: