Пържен език

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
77
46
25/09/2013
Приготвяне30 мин.
Готвене90 мин.
Общо120 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 166
  • Преглеждания за месеца94
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре изчистения и измит език сварете с нарязаните едро морков, целина, корени магданоз, дафиновите листа. Ако обичате, може да добавите и малко бахар.

След като езикът омекне, извадете го, обелете го. Изчакайте да изстине и го нарежете на филии. Овкусете го със сол и черен пипер.

Всяка филийка потапяйте в разбито яйце и галета и изпържете в сгорещена мазнина.

Поднесете пържения език със сос по избор.

Ръчно изработена керамична чиния 18 см-23%
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Ръчно изработена керамична чиния 18 см
5.34 лв.
4.11 лв.
Виж ››

За ценителите на хубавата керамика - разкошна ръчно изработена керамична чиния, подходяща и за подарък. Заложете на българското!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар