Бернски сос

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
911
98
62
15/09/2013
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 877
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме на ситно лука, заливаме го с водата, оцета и бялото вино и варим на силен огън докато течността се редуцира на половина. Сваляме течността и оставяме да се охлади.

Оставяме маслото да се отпусне на стайна температура и го разбиваме заедно с подправките. При непрекъснато бъркане добавяме и двата жълтъка.

Добавяме маслената смес към топлата винена смес постепенно, като бъркаме непрекъснато.

Получения сос е чудесно допълнение към печени сандвичи или аламинути.

Рейтинг

5 4
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар