Домашен брауни фъдж

Ivi  VaccaIvi Vacca
Новак
19
64
691
3
14/08/2020
"Нещата се получават с питане - питахте за рецептата за домашния брауни фъдж - даваме ви я "
Приготвяне15 мин.
Готвене40 мин.
Общо55 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо91
  • Преглеждания за месеца27
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Предлагам ви един невероятно ароматен домашен брауни фъдж различен от всичко, което сте опитвали. Ароматите в него са омагьосващи и е истинско удоволствие да го хапвате. Разбира се, можете да ползвате само канела или да комбинирате с аромат, който най-много ви допада.

Загрейте фурната до 160 градуса циркулиращ въздух. Намажете тава с форма (приблизително 20х20 см).

Разтопете шоколада заедно с маслото на водна баня, оставете леко да се охлади. Добавете захарта и разбъркайте. Добавете брашно, кардамон, анасон, джинджифил и канела и разбъркайте.

Разбийте яйцата едно по едно. Поставете тестото в намаслена тава.

За заливката: В тенджера сложете маслото, захарта, меда и сметаната да заври, след това намалете и оставете да къкри за 10 минути. Смесете в канелата, шам-фъстъците, бадемите и други ядки по избор. Свалете от котлона и разбъркайте с лимонова кора, портокалова кора и череши (или малини и други).

Разстелете бадемовата смес върху тестото за брауни и печете във фурната за 40 минути. Покрийте с хартия за печене след 20 минути. Оставете сладкиша да се охлади и нарежете на парчета.

И ако ви харесва още по-шоколадово, можете да оставите тъмния шоколад да се разтопи върху водна баня и да го изсипете върху охладените браунита.

Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
Тефлонова форма за бухнал правоъгълен кекс - 26см
4.69 лв.
Виж ››

Изборът на практичната домакиня - висококачествена, удобна за употреба и почистване незалепваща правоъгълна форма, в която ще приготвяте не само кекс, но и всякакви печива при това лесно и бързо

Рейтинг

5 1
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар