Кавърма с туршия

13/09/2013
Приготвяне15 мин.
Готвене65 мин.
Общо80 мин.
Порции4-6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 757
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 800 г плешка или бут
  • мас - 3 - 4 с.л.
  • праз - 3 стръка
  • яйца - 5 бр.
  • чушки - 12 - 15 бр. от туршия
  • червен пипер
  • черен пипер
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на кубчета и го запържете за кратко в сгорещената мас. Извадете месото, приберете го на топло и в същата мазнина запържете до омекване ситно нарязания праз. Когато празът поомекне добавете и нарязаните чушки.

Върнете обратно свинското месо. Добавете сол, черен и червени пипер на вкус и разбъркайте. Залейте с предварително разбитите яйца и прехвърлете в подходяща тавичка. Изпечете до готовност в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар