Панирано пилешко руло

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
9384k7k3k6
Панирано пилешко руло
Снимка: Стоянка Русенова
2 / 6
24/05/2020
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
3
"Сервирайте панирано пилешко руло, за да утолите глада за вкусна храна на своите близки"

Необходими Продукти

  • пилешко филе - 3 бр.
  • сол - на вкус
  • черен пипер - на вкус
  • галета - за овалване
  • сусам - за овалване
  • яйце - 2 бр.
  • олио - за пържене
  • кашкавал - 50 г на малки кубчета
  • кисели краставички - 1/2 бр. на малки кубчета
  • гъби от консерва - шепа нарязани на ситно
  • магданоз - ситно нарязан
  • моркови - 1/2 бр. нарязан на ситни кубчета
  • грах - шепа
  • лимонов сок
  • олио
  • масло
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките филета нарязваме на половинки по дължина, начукваме леко, след това ги поръсете с лимонов сок, сол и черен пипер.

Оставяме ги да престоят малко в хладилник.

В дълбока купа поставяме всички продукти за плънката.

Всичко разбъркваме добре.

Вземаме една по една филетата и нареждаме плънката в единия край, като завиваме с другия край и оформяме солено руло.

Стягаме с конец.

Разбиваме си яйцата потапяме рулата първо в яйцата, след това в галетата, отново в яйцата и накрая поръсваме със сусама.

Поставяме панираното пилешко руло в сгорещената мазнина и ги изпържваме от всички страни.

Рейтинг

5
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: