Панирано пилешко руло

Стоянка  РусеноваСтоянка Русенова
Ветеран
657
2k
5k
358
3
24/05/2020
"Сервирайте панирано пилешко руло, за да утолите глада за вкусна храна на своите близки "
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо192
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките филета нарязваме на половинки по дължина, начукваме леко, след това ги поръсете с лимонов сок, сол и черен пипер.

Оставяме ги да престоят малко в хладилник.

В дълбока купа поставяме всички продукти за плънката.

Всичко разбъркваме добре.

Вземаме една по една филетата и нареждаме плънката в единия край, като завиваме с другия край и оформяме солено руло.

Стягаме с конец.

Разбиваме си яйцата потапяме рулата първо в яйцата, след това в галетата, отново в яйцата и накрая поръсваме със сусама.

Поставяме панираното пилешко руло в сгорещената мазнина и ги изпържваме от всички страни.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар