Руладини с кайма и бекон

Ivana Krasteva-PieroniIvana Krasteva-Pieroni
Новак
9
42
1k
20/05/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене20 мин.
Общо50 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо61
  • Преглеждания за месеца61
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете каймата в купа. Добавете едно яйце, натрошен и изцеден от водата сух хляб, настърган пармезан. Овкусете с щипка риган, щипка магданоз, щипка черен пипер, щипка настъргана лимонова кора.

Омесете каймата и приберете на студено за 1-2 часа. Наредете лентите бекон с леко застъпване. От каймата вземете топка колкото за нормално кюфте, леко преплескайте и поставете върху бекона. Сложете парче кисела краставичка и завийте на руло с бекон.

Готовите руладини намажете със зехтин и поръсете с червен пипер и щипка черен пипер. Сложете руладините с кайма в тава, застлана с хартия за печене.

Обелете и нарежете картофи на кубчета, посолете ги и овкусете с пресовани скилидки чесън, копър и зехтин. Сложете картофите около руладините. Излейте от едната страна на тавата чашка бяло вино и чашка зехтин. Изпечете до приятен загар руладините с картофи.

Да ви е сладко ястието Руладини с кайма и бекон!

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар