Начин на приготвяне
Нарежете на две по средата пилешкото филе и начукайте през фолио. Поръсете с риган, черен пипер, сол и кърпи. Поставете бекон върху парчетата месо, после кашкавал и навийте на руло. Може да ползвате клечки за зъби, ако има нужда.
Оформете пилешките руладини и оваляйте в брашно.
Изпържете рулцата леко и подредете в намазнена тава. В тенджера загрейте масло, добавет ебрашно и разбъркайте. Сипете прясното мляко на тънка струйка. Разбъркайте до сгъстяване.
Овкусете с лимонов сок, сол и черен пипер. Полейте руладините със сос и печете половин час на 180 градуса.
Сервирайте пилешките руладини с бекон и кашкавал, поръсени с магданоз.