Свински бут с лук на фурна

16/05/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо39
  • Преглеждания за месеца6
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Свинското месо се нарязва на хапки, пресният и старият лук се почистват и нарязват на средно големи парчета.

В тенджерка се загрява олио, запържват се свинските хапки до златисто. Предварително са овкусени със сол, черен пипер, соев сос, мащерка и риган.

Добавя се нарязаният лук да омекне, разбърква се добре. Сипва се нарязан на кубчета домат, червен пушен пипер и бульона (разтворен в 600 мл вода) да покрие продуктите.

Към апетитната манджа със свинско се добавя и микса от грах и моркови. Овкусява се със сол и черен пипер, прехвърля се в тава.

Печем в загрята фурна 180 градуса до готовност на месото, да остане на мазнина.

Сервираме топла гозбата от свински бут с лук на фурна.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар