Начин на приготвяне
Свинското месо се нарязва на хапки, пресният и старият лук се почистват и нарязват на средно големи парчета.
В тенджерка се загрява олио, запържват се свинските хапки до златисто. Предварително са овкусени със сол, черен пипер, соев сос, мащерка и риган.
Добавя се нарязаният лук да омекне, разбърква се добре. Сипва се нарязан на кубчета домат, червен пушен пипер и бульона (разтворен в 600 мл вода) да покрие продуктите.
Към апетитната манджа със свинско се добавя и микса от грах и моркови. Овкусява се със сол и черен пипер, прехвърля се в тава.
Печем в загрята фурна 180 градуса до готовност на месото, да остане на мазнина.
Сервираме топла гозбата от свински бут с лук на фурна.
Добър апетит!