Супа от леща с бекон

15/05/2020
Приготвяне15 мин.
Готвене50 мин.
Общо65 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо13
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За приготвянето на тази супа от леща с бекон започнете с измиване и почистване на лещата.

Нарежете лука, моркова и чушката на дребно. Запържете ги в тенджера, заедно с картофа и 1 скилидка чесън.

Сложете червения пипер и налейте вода. Добавете поправките и варете до готовност.

В тиган сложете малко краве масло и запържете бекона. Добавете другата скилидка чесън и копъра. Пържете до златисто.

Готовата супа от леща сервирайте в подходяща чиния, отгоре сложете по малко от изпържения бекон.

Добавете и хрупкав домашен хляб за перфектен завършек към тази страхотна рецепта за супа от леща!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар