Чесново-орехова разядка

09/05/2020
"Наслаждаваме се на чесново-ореховата разядка и ви съветваме да направите същото "
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо205
  • Преглеждания за месеца205
  • Преглеждания за седмицата12
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

По традиционен начин тази чеснова разядка може да се приготви ръчно със счукване в хаванче. Предвид наличието на съвременните удобства и технологии, аз използвах уред за фино смилане от типа на нутри блендер. Това спестява време и усилия, а и икономичната разядка се получава по-фина.

Обелете скилидките чесън и отстранете вътрешността с кълнчето от всяка, така няма да ви люти и вкуса става по-мек, не толкова интензивен. Също така за по-мек вкус може да намалите количеството на чесъна в разядката с орехи.

Сложете в бендера всички продукти и пуснете да се смели за 30 секунди. Проверете гъстотата и ако е нужно, си добавете още вода, за да разредите, след това отново пуснете за кратко.

Охладете готовата чесново-орехова разядка и поднесете с хляб по избор.

Добър апетит!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар