Панирани пилешки филенца с чеснов сос

07/05/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо36
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Приготвяне на пилешките филета:

Пилешките гърди се нарязват на тънки филийки, поръсват се с черен пипер и сол.

В една купа се разбиват яйцата, а в друга суха купа се слага брашното.

Пилешките филенца се овалват в брашно, след това се потапят в яйцата и се изпържва в горещо олио. Отцеждат се върху домакинска хартия.

Приготвяне на соса:

В купа се разбъркват киселото мляко и майонезата, прибавя се ситно нарязаният чесън и се поръсва с магданоз.

Този сос се поднася към панираното пилешко месо.

Рецептата за Панирани пилешки филенца с чеснов сос е изпълнена!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар