Паниран кашкавал с галета

07/05/2020
"И най-семплото ястие става изискано, щом е приготвено и поднесено с любов! Доказателството е този паниран кашкавал "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо121
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата80
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обичате ли ястията с кашкавал? Опитайте тази рецепта за паниран кашкавал с галета.

Сложете брашното в една чиния, а галетата друга. В трета разбийте яйцето. Нарежете кашкавала на парчета.

Оваляйте първо в брашно, след това в яйцето и последно в галетата от двете страни. Загрейте тиган с олио.

Изпържете панирания кашкавал от двете страни до приятен златист загар. Извадете и поставете върху кухненска хартия.

Сервирайте в подходяща чиния, докато е топъл панираният кашкавал с галета.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар