Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Паниран кашкавал»Паниран кашкавал с галета

Паниран кашкавал с галета

Паниран кашкавал с галета
Снимка: Марияна Петрова Иванова
2 / 4
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
10 мин.
Готвене
10 мин.
Общо
20 мин.
Порции
5
"И най-семплото ястие става изискано, щом е приготвено и поднесено с любов! Доказателството е този паниран кашкавал"

Необходими продукти

  • брашно - 1 с.л.
  • яйца - 1 бр.
  • галета - 3 с.л.
  • кашкавал - 300 г
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обичате ли ястията с кашкавал? Опитайте тази рецепта за паниран кашкавал с галета.

Сложете брашното в една чиния, а галетата друга. В трета разбийте яйцето. Нарежете кашкавала на парчета.

Оваляйте първо в брашно, след това в яйцето и последно в галетата от двете страни. Загрейте тиган с олио.

Изпържете панирания кашкавал от двете страни до приятен златист загар. Извадете и поставете върху кухненска хартия.

Сервирайте в подходяща чиния, докато е топъл панираният кашкавал с галета.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: