Задушен кефал с домати

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
62
14
09/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 715
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Задушена Риба

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете лука, нарязан на полумесеци, до омекване. Добавете консервираните домати, които сте нарязали на малки кубчета, магданоза и останалите подправки за кефал.

Оставете сместа да кипне и варете на умерен огън около 5 минути. Добавете тиквичките, нарязани на колелца, рибните филета и отново кипнете ястието.

Намалете котлона, захлупете и задушавайте около 12-15 минути на тих огън. След това вашата задушена риба е готова.

Поднесете ястието от задушен кефал с домати, поръсено със ситно нарязан магданоз.

Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Тиган с незалепващо покритие и две дръжки - 20 см
21.00 лв.
Виж ››

Ето на това му се казва удобство - дълбок, висококачествен тиган с две дръжки - практичен и необходим във всеки дом

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар