Задушен кефал с домати

Vessi
Vessi
Новак
09/01/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 605
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте зехтина и запържете лука, нарязан на полумесеци, до омекване. Добавете консервираните домати, които сте нарязали на малки кубчета, магданоза и останалите подправки за кефал.

Оставете сместа да кипне и варете на умерен огън около 5 минути. Добавете тиквичките, нарязани на колелца, рибните филета и отново кипнете ястието.

Намалете котлона, захлупете и задушавайте около 12-15 минути на тих огън. След това вашата задушена риба е готова.

Поднесете ястието от задушен кефал с домати, поръсено със ситно нарязан магданоз.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар