Печен кефал

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921359
Печен кефал1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
35 мин.
Общо
50 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • кефал - 4 бр.
  • олио - 10 с.л.
  • сол
  • черен пипер
  • магданоз
  • лимони
  • лук - 2 глави
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Изкормените и измити кефали се изчистват и се овкусяват добре със сол и пипер. Накълцайте 2-3 глави лук ситно, смесете го с магданоза и още малко сол и пипер.

Посипете в тавичката, полейте с олио и подредете кефалите. Добавете малко нарязани домати, няколко лимонови резена и сложете да се изпече.

Рейтинг

5
54
40
30
20
10
Дай твоята оценка: