Печено свинско на фурна с гъби

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
173
2
31/03/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене120 мин.
Общо130 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо150
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • свинско месо - 1, 5 кг.
  • гъби - 500 г
  • бира - 1 в.ч.
  • олио - 3 с.л.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • универсална подправка - 1 пакетче, за ребърца Пикантина
  • вода - 1/2 в.ч.
  • сол
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското месо на едри парчета и към тях прибавете необходимитеподправки за овкусяване на свинско (червен пипер, черен пипер, олио, подправката за ребърца и малко сол, тъй като подправката за ребърцата е солена), смесват се добре, за да има навсякъде.

Най-накрая се сипват водата и бирата, и тавата със свинското с гъби се покрива плътно отвсякъде, слагат се на фурна на 200 градуса за 1 час. След което се премахва фолиото и се изпича още 1 час.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар