Агнешки кебап с мента

Агнешки кебап с мента2 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
60 мин.
Готвене
30 мин.
Общо
90 мин.
Порции
6
"Агнешкият кебап с мента сервираме със салата от кускус за още по-невероятен вкус"

Необходими продукти

  • агнешка плешка - 1, 5 кг или др.
  • мента - 2 ч.л.
  • чесън - 2 скилидки
  • зехтин - 1 с.л.
  • зелен пипер - 1 с.л.
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Агнешкото нарязваме на едри кубчета като за свински кебап.

Хубаво го поръсваме с подправките и изчакваме 60-90 минута, месото да попие ароматите и вкусовете.

Изпичаме го в намаслена тава във фурната на 200 градуса.

Печем агнешкия кебап до зачервяване.

Агнешки кебап с мента сервираме със салата от кускус.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: