Лесен шницел пане от свинско месо

13/03/2020
"Бърза вечеря с вкусни свински шницели "
Приготвяне10 мин.
Готвене30 мин.
Общо40 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо261
  • Преглеждания за месеца11
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Омесваме добре смляното месо със солта, черния пипер и стритата чубрица. Оформяме тънки елипсовидно шницели от свинско, които панираме последователно в брашното, в разбитите с прясното мляко яйца и в галетата.

Така приготвени можем да ги съхраняваме в хладилник до момента на изпържването им. Тогава отново ги потапяме в яйчно-млечната смес и ги пържим в маслена баня.

Поръсваме готовите шницели с разтопеното краве масло.

Можем да поднесем всяка порция лесен шницел пане от свинско месо с различна гарнитура - например с пържени картофи или вкусни задушени зеленчуци. Изборът е наш.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар