Гаспачо с диня

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
910
58
14
20/08/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо742
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланшираме доматите за няколко секунди в гореща вода, изплакваме ги със студена и остраняваме ципата им. Срязваме ги на две и махаме семките и вътрешността им.

Почистваме авокадото от кората и костилките, нарязваме го на ситно. Наситняваме и лука.

Отделяме около 100 г от динята, а останалата я разбиваме в блендер или с пасатор. Доаваме към нея и останалите продукти (без изварата) и пасираме до получаването на еднородна смес.

Подправяме супата със соса табаско и балсамовия оцет и отново разбиваме.

Поднасяме супата изстудена и гарнирана с кубчета диня и лъжица извара.

Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Незалепваща алуминиева тенджера с капак 26 см
42.99 лв.
Виж ››

Очарователна алуминиева тенджера, която освен с външния си вид, ще спечели сърцето ви и с многото предимства пред другите съдове. Има удобни термоизолиращи дръжки за лесно пренасяне, двойно дъно, огнеупорен капак и незалепващо покритие. Сигурни сме, че вече си я представяте във вашата кухня. Тенджера с незалепващо покритие е тенджера мечта!

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар