Гаспачо с диня

Маргит ЕрменковаМаргит ЕрменковаНовак
20/08/2013
Приготвяне20 мин.
Готвене15 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо688
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.7 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Бланшираме доматите за няколко секунди в гореща вода, изплакваме ги със студена и остраняваме ципата им. Срязваме ги на две и махаме семките и вътрешността им.

Почистваме авокадото от кората и костилките, нарязваме го на ситно. Наситняваме и лука.

Отделяме около 100 г от динята, а останалата я разбиваме в блендер или с пасатор. Доаваме към нея и останалите продукти (без изварата) и пасираме до получаването на еднородна смес.

Подправяме супата със соса табаско и балсамовия оцет и отново разбиваме.

Поднасяме супата изстудена и гарнирана с кубчета диня и лъжица извара.

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар