Турски Омлет Кайгана

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
195
2
24/02/2020
"Турски омлет Кайгана - просто му се насладете "
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо2 283
  • Преглеждания за месеца124
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Омлет

Начин на приготвяне

Наситнете зеления лук (ако ще добавяте копър и магданоз, тях също ги наситнете).

Разбийте яйцата, към тях добавете наситнените зеленчуци, солта, прясното мляко и брашното, докато получите хомогенна смес.

Загрейте мазнина в тиган с незалепващо покритие и сипвайте по 1 черпак от сместа, така че да се оформи като дебела палачинка.

Завъртете да запържите и другата страна и вашият турски омлет Кайгана е готов.

Много вкусен омлет, който може да поднесете като протеинов обяд.

Иноксова коктиера 5 см-22%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксова коктиера 5 см
2.50 лв.
1.94 лв.
Виж ››

На таблата със сутрешната закуска липсва само изисканата коктиера за яйца. Поднесете варено яйце като брилянтен завършек по този чаровен начин. Вземете си една или комплект иноксови коктиери.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар