Турски Омлет Кайгана

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
338
47
74
3
24/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене10 мин.
Общо20 мин.
Порции10
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо397
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата11
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Наситнете зеления лук (ако ще добавяте копър и магданоз, тях също ги наситнете).

Разбийте яйцата, към тях добавете наситнените зеленчуци, солта, прясното мляко и брашното, докато получите хомогенна смес.

Загрейте мазнина в тиган с незалепващо покритие и сипвайте по 1 черпак от сместа, така че да се оформи като дебела палачинка.

Завъртете да запържите и другата страна и вашият турски омлет Кайгана е готов.

Много вкусен омлет, който може да поднесете като протеинов обяд.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар