Кавърма със свинско месо

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1175
16
23/02/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо372
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата5
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

  • свинско месо - 500 г шарено
  • краве масло - 3 с.л.
  • лук - 5 глави
  • гъби - 250 г
  • черен пипер - 1 ч.л. равна
  • чубрица - 1/2 ч.л.
  • вино - 1 ч.ч.
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и подсушете месото, нарежете на малки парчета (ивици или кубчета). Запържете свинските хапки в разтопеното масло за около 10 минути.

Прибавете почистения и нарязан на полумесеци лук с много малко количество вода и задушете до омекване.

Прибавете гъбите, виното и поръсете черния пипер и чубрицата.

Посолете на вкус и поставете тавата с апетитната свинска кавърма в предварително загрята на 180 градуса фурна.

Кавърмата със свинско месо печете до готовност.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар