Свинска чорба пача

Георги ЧечевГеорги Чечев
Новак
336
1k
41
27/02/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене80 мин.
Общо100 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо848
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата18
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

  • свинска глава - 600 г
  • кисело мляко - 1 ч.ч.
  • яйца - 1 бр.
  • брашно - 1 с.л.
  • чесън - 1 глава
  • оцет - 5 - 6 с.л.
  • лют червен пипер - по ваша преценка
  • сол - на вкус
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и измиваме хубаво свинската глава. Заливаме я със студена вода и я сваряваме, след което я обезкостяваме.

Нарязваме месото на малки парченца, а бульона застройваме с варена на водна баня застройка от киселото мляко, яйцето и брашното.

Готови сме да сервираме готовата свинска чорба пача, като при сервирането в чиниите поставяме от месото и заливаме с бульона.

В отделни съдове поднасяме счукания чесън със сол и оцет и лютивия червен пипер.

По наше желание, вместо варена застройка към бульона за свинската пача можем да добавим само прясно мляко.

Много вкусна свинска супа, с която да се сгреете в по-стените дни. Идеалната зимна чорба!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар