Основен блат за петифури

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
289
42
66
2
10/02/2020
Приготвяне10 мин.
Готвене40 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо20
  • Преглеждания за месеца20
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Яйцата се разбиват със захарта до пухкав крем.

Постепенно и на тънки струйки се добавят течните съставки, а най-накрая пресятите бакпулвер и брашно.

Домашният блат за петифури се изпича за около 30-40 минути на 170 градуса. Проверява се със суха клечка.

С този основен блат за петифури се получават страхотни пастички!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар