Начин на приготвяне
Нарязваме на дребно морковите и ги заливаме със студена вода. Слагаме ги в тенджера да се варят.
Посоляваме ги и ги варим докато поомекнат. След това прибавяме нарязаните на дребно кромид лук и чесън.
След 10 минути добавяме ориза и нарязаната на ивици салата.
Варим зелената супа в покрит съд докато, стане готова, след това я отстраняваме от огъня и я застройваме с варената на водна баня застройка от прясното мляко, яйцето и брашното.
Подправяме с маслото и лимоновия сок и поръсваме със ситно нарязаните магданоз и копър.
Вече сме готови да сервираме готовата вкусна пролетна супа от зеленчуци и ориз.
Опитайте тази лека и вкусна супа - идеалният пролетен обяд.