Начин на приготвяне
Нарежете свинско месо на хапки, измийте и подсушете. В купа смесете брашното, солта и черния пипер, оваляйте хапките месо в сместа.
Запържете месото в нагрятото олио за около 5 минути от всички страни. Извадете вече пърженото свинско месо и го поставете в купа с капак.
В същия тиган запържете лука, нарязан на полумесеци, добавете нарязаните скилидки чесън, запържете за кратко. Прибавете доматите и виното, поръсете с подправките и посолете.
Върнете месото в тигана, покрийте ястието с капака и оставете да къкри на бавен огън до готовност на месото. Поръсете вече готовото свинско месо с доматен сос на тиган с нарязан на ситно магданоз и премахнете от огъня.
Поднесете това уханно свинско със сос в компанията на пухкав хляб.