Класическо Гуакамоле

АнабелАнабел
Ветеран
548
2k
1k
218
01/02/2020
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо322
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избира се добре узряло авокадо.

Издълбава се вътрешността му и се поставя в купа.

За да не промени цвета си се полива с прясно изцеден лимонов сок.

Намачква се с вилица, след което към него се прибавят нарязани на дребно домат, лук и люта чушка.

Добавя се счуканата скилидка чесън, зехтин и сол на вкус.

Всички продукти се объркват хубаво до еднородна смес. Кориандърът (при мен магданоз) се нарязва на ситно и прибавя към готовото гуакамоле или се поръсва върху него.

Сервира се с царевичен чипс, всякакъв друг чипс, брускети или филийки хляб.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар