Класическо Гуакамоле

АнабелАнабел
Експерт
443
4
62
01/02/2020
Приготвяне10 мин.
Общо10 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо188
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избира се добре узряло авокадо.

Издълбава се вътрешността му и се поставя в купа.

За да не промени цвета си се полива с прясно изцеден лимонов сок.

Намачква се с вилица, след което към него се прибавят нарязани на дребно домат, лук и люта чушка.

Добавя се счуканата скилидка чесън, зехтин и сол на вкус.

Всички продукти се объркват хубаво до еднородна смес. Кориандърът (при мен магданоз) се нарязва на ситно и прибавя към готовото гуакамоле или се поръсва върху него.

Сервира се с царевичен чипс, всякакъв друг чипс, брускети или филийки хляб.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар