Пържени пилешки подбедрици

АнабелАнабел
Експерт
387
3
56
28/01/2020
"Сочни пържени пилешки подбедрици, пак заповядайте "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо93
  • Преглеждания за месеца34
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • пилешки подбедрици - 1 кг
  • сол
  • червен пипер - 1/2 с.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • чесън на прах - 1/2 к.л.
  • олио
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките подбедрици се измиват, подсушават и поръсват със сол на вкус, чесън на прах, черен и черен пипер.

Оставят се за около час на хладно, за да поемат ароматите на подправките. Тук могат да се прибавят и други подправки по преценка и лични предпочитания.

В тиган с капак се загрява мазнината. Бутчетата се слагат в сгорещеното олио и се похлупват с капака. Обръщат се, за да се запържат от всички страни.

Пърженото пиле се сервира с гарнитура по желание.

Пържените пилешки подбедрици са мнгоо вкусни.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар