Пържени пилешки подбедрици

АнабелАнабел
Ветеран
559
2k
1k
241
28/01/2020
"Сочни пържени пилешки подбедрици, пак заповядайте "
Приготвяне5 мин.
Готвене40 мин.
Общо45 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
7 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо276
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена7

Необходими Съставки

  • пилешки подбедрици - 1 кг
  • сол
  • червен пипер - 1/2 с.л.
  • черен пипер - 1 к.л.
  • чесън на прах - 1/2 к.л.
  • олио
* мерки и количества
Пържено Пиле

Начин на приготвяне

Пилешките подбедрици се измиват, подсушават и поръсват със сол на вкус, чесън на прах, черен и черен пипер.

Оставят се за около час на хладно, за да поемат ароматите на подправките. Тук могат да се прибавят и други подправки по преценка и лични предпочитания.

В тиган с капак се загрява мазнината. Бутчетата се слагат в сгорещеното олио и се похлупват с капака. Обръщат се, за да се запържат от всички страни.

Пърженото пиле се сервира с гарнитура по желание.

Пържените пилешки подбедрици са мнгоо вкусни.

Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Дълбок тиган от неръждаема стомана с двойно дъно 24 см
33.99 лв.
Виж ››

Независимо дали сте напреднал или начинаещ кулинар, дълбокият тиган ще ви спаси във всяка ситуация. Лесно готвене на разнообразие от продукти и ястия. Вашият тиган с двойно дъно ви очаква.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар