Икономичен гювеч с картофи и кренвирши

Мария СимоваМария Симова
Копирайтър
163
834
3k
172
2
26/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо255
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Гювеч

Начин на приготвяне

Обелете картофите, морковите и кренвиршите, нарежете ги на филийки и ги поставете в гювеча.

Поръсете с подправки за картофи и сол на вкус.

Разтворете доматеното пюре във водата и налейте в гювеча, добавете олиото и разбъркайте.

Затворете капака на гювеча и го поставете в студена фурна.

Включете фурната на 180 градуса и печете за 90 минути, като през последните десет минути премахнете капака.

Ако желаете поръсете икономичният гювеч с картофи и кренвирши с настърган кашкавал или сирене.

Сочни, ароматни и топящи се в устата картофки с кренвирши.

Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Метален пасатор за зеленчуци с 2 нива
12.99 лв.
Виж ››

Приготвянето на любимите пюрета става със затворени очи с металния пасатор за зеленчуци. Той има 2 нива и удобна дръжка, която позволява да боравите лесно с него. В едната си ръка добрата домакиня винаги държи пасатор, а вашият там ли е?

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар