Икономичен гювеч с картофи и кренвирши

Мария СимоваМария Симова
Гуру
1192
60
1175
16
26/01/2020
Приготвяне20 мин.
Готвене90 мин.
Общо110 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо196
  • Преглеждания за месеца23
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Обелете картофите, морковите и кренвиршите, нарежете ги на филийки и ги поставете в гювеча.

Поръсете с подправки за картофи и сол на вкус.

Разтворете доматеното пюре във водата и налейте в гювеча, добавете олиото и разбъркайте.

Затворете капака на гювеча и го поставете в студена фурна.

Включете фурната на 180 градуса и печете за 90 минути, като през последните десет минути премахнете капака.

Ако желаете поръсете икономичният гювеч с картофи и кренвирши с настърган кашкавал или сирене.

Сочни, ароматни и топящи се в устата картофки с кренвирши.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар