Моята сметанова торта за всеки повод

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
289
42
66
2
03/01/2020
"Страхотна сметанова торта, която може да приготвите за всеки повод или просто защото ви се хапва нещо сладичко "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо278
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пригответе пандишпанови блатове, като разбъркате всички продукти, докато се получи хомогенна кексова смес.

Най-добре е да се започне с разбиването на яйцата със захарта и постепенно се добавят и останалите продукти.

Изсипете сместа в тава с размер 22 см. и изпечете до готовност на 170 градуса (около 30-40 минути)

Оставете да изстине и нарежете приблизително 3 еднакви блата.

По времето, когато се изпича пандишпанът, разбийте сметаната с пудра захар на вкус и съхранете в хладилник.

Започнете сглобяването на сметанова торта, като първо сиропирате блатовете. В моя случай предпочетох да подсладя прясно мляко и да напоявам блатовете.

Върху блата намажете обилно количество сметана, поставете другия блат, ред сметана, блат и сметана.

Останалото количество сметана използвайте за декорация с шприц. С разтопения шоколад оформих шахматна декорация, а страните на моята сметанова торта украсих с обилно количество шоколадови пръчици.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар