Моята сметанова торта за всеки повод

Йозлям КадироваЙозлям Кадирова
Експерт
351
1k
1k
195
2
03/01/2020
"Страхотна сметанова торта, която може да приготвите за всеки повод или просто защото ви се хапва нещо сладичко "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции16
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо409
  • Преглеждания за месеца10
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сметанова Торта

Начин на приготвяне

Пригответе пандишпанови блатове, като разбъркате всички продукти, докато се получи хомогенна кексова смес.

Най-добре е да се започне с разбиването на яйцата със захарта и постепенно се добавят и останалите продукти.

Изсипете сместа в тава с размер 22 см. и изпечете до готовност на 170 градуса (около 30-40 минути)

Оставете да изстине и нарежете приблизително 3 еднакви блата.

По времето, когато се изпича пандишпанът, разбийте сметаната с пудра захар на вкус и съхранете в хладилник.

Започнете сглобяването на сметанова торта, като първо сиропирате блатовете. В моя случай предпочетох да подсладя прясно мляко и да напоявам блатовете.

Върху блата намажете обилно количество сметана, поставете другия блат, ред сметана, блат и сметана.

Останалото количество сметана използвайте за декорация с шприц. С разтопения шоколад оформих шахматна декорация, а страните на моята сметанова торта украсих с обилно количество шоколадови пръчици.

Професионална масивна трошачка за ядки
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Професионална масивна трошачка за ядки
12.99 лв.
Виж ››

Ако сте привържениците на ядките и ги слагате в почти всички сладки, че и в някои солени ястия, не ви виждаме без професионална трошачка за ядки. Улеснете работата си в кухнята максимално с трошачката за ядки, която ще се справи с всеки размер и с всяка ядка.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар