Начин на приготвяне
Счукваме си яйцата със захарта в дълбока купа, като към тях добавяме разтопения маргарин и меда.
Получава се смес, която поставяме на котлона на слаб огън и изчакваме да се разтопи захарта, без да кипва, при непрестанно бъркане.
Гасим содата и прибавяме към сместа заедно с брашното. Щом се хомогенизира сместа я премахваме от котлона.
Разделяме на 4 еднакви парчета, като ги прибираме в хладилника.
През това време си разбиваме сметаната.
Парчетата тесто разточваме на еднакви по големина блатове и печем за около 7 минути на 220 градуса във фурната.
Започваме да си оформяме тортата, като поставяме блат, върху него сметана и така се повтаря до свършване на крема и блатовете.
Най-отгоре намазваме със сметана цялата торта и поръсваме със смлените орехи.
Прибираме в хладилника да стегне и след това нарязваме на парчета.