Виенски гулаш

Elena TodorovaElena Todorova
Новак
921219776
Виенски гулаш
30/07/2013
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
65 мин.
Общо
80 мин.
Порции
4-6

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загряваме маста и запържваме в нея ситно нарязания лук до златисто. Овкусяваме с червен пипер и пържим още 30 секунди.

Слагаме нарязаното на кубчета говеждо месо при задушения лук, добавяме останалите подправки и доматеното пюре, заливаме с малко вода и задушаваме под похлупак до омекване на месото. При нужда периодично добавяме още малко вода.

Поднасяме ястието горещо с гарнитура от задушени картофи.

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: