Начин на приготвяне
Разбийте яйцата със захарта до получаване на консистенция на крем (това означава, че захарта се е разтворила добре).
Добавете олиото и постепенно меда, канелата, джинджифила, содата и на няколко порции брашното.
Омесете, докато се получи меко и нелепнещо тесто за коледни сладки. Разбира се, при по-продължителна игра с тестото, ще започне да лепне - тогава просто си набрашнете ръцете.
Оформете желаните коледни сладки и изпечете на 160 градуса фурна за около 10-15 минути, докато започнат да порозовяват.
В началото те ще бъдат твърде меки, но ще се втвърдят, докато изстиват и именно поради това ги махнете от тавата, след като вече са леко изстинали.
С готовото универсално тесто за коледни сладки можете да приготвяте меденки или бисквити.