Пастет от червено цвекло

Илияна ДимоваИлияна Димова
Копирайтър
144
495
550
52
24/11/2019
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо546
  • Преглеждания за месеца37
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества
Пастети

Начин на приготвяне

Измиваме цвеклото, белим и слагаме в леко подсолена вода да се свари. Проверяваме с вилица, дали е готово, изваждаме и подсушаваме от водата.

Яйцата сваряваме твърдо, белим и настъргваме на много ситно ренде. Охладеното цвекло, също настъргваме ситно. Прибавяме сварените яйца към цвеклото.

Слагаме и смлени ситно слънчогледови семена. Прибавяме сол хималайска, сок от лимон и зехтин на вкус. Слагаме наситнени листа от босилек.

Разбъркваме хубаво и поднасяме пастета с маслина и листенце босилек. За по-плътна текстура, може към пастета от червено цвекло да прибавим и един сварен и пасиран картоф.

Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
Похапвай си вкусно с:
Мини бамбукови вилички 8,5см. 50бр.
1.00 лв.
Виж ››

Много удобни за хапване мини бамбукови вилички, които ще ви спестят безкрайното миене след поредното домашно парти. Качествени, симпатични и много практични - бамбукови вилички за забождане на вашите специални ордьоври, просто трябва да ги имате.

Рейтинг

5 3
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар