Пържена франзела

АнабелАнабел
Ветеран
636
3k
1k
270
Пържена франзела
Снимка: Анабел
1 / 2
16/11/2019
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне5 мин.
Готвене10 мин.
Общо15 мин.
Порции4
"Малко по-различни пържени филийки - пържени франзелки, които стават също толкова вкусни, особено ако добавите сирене или конфитюр към тях"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В дълбока купа се разбиват яйцата с малко сол. Към разбитите яйца се прибавя киселото мляко. Продуктите се разбъркват до еднородна смес.

Франзелата се нарязва на филийки, които се потапят в панировката. Овалват се и се оставят за кратко да се напоят.

След това се изпържват от двете страни в сгорещено олио до златисто. Готовите пържени филийки се поставят върху кухненска хартия, за да се отстрани излишната мазнина. Любима закуска със сиренце или конфитюр!

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: