Талиатели с гъби и бекон

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811414
06/11/2019
"Бягаме от обичайното и смело се впускаме с предизвикателството, наречено талиатели - мислим, че е успешно, а вие как смятате "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо73
  • Преглеждания за месеца72
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Първата стъпка от приготвянето на нашите талиатели с гъби и бекон е сваряването на пастата.

Направете го според указанието на опаковката и когато талиателите са готови, ги отцедете от водата.

Междувременно в дълбок тиган загрейте малко олио и запържете нарязаните гъби и бекон, щом променят цвета си, налейте сметаната и разбъркайте.

Поръсете с подправките. Поднесете този сос към готовите талиатели. По желание поръсете с настърган пармезан.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар